Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /home/public/sites/www.kerkconsult.nl/includes/menu.inc).

Wie is Martin

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met conflictbemiddeling bv. tussen gemeenteleden, ambtsdragers, buren en familieleden. Best wel spannend werk maar heel vaak  lonend als je het gesprek met elkaar durft aan te gaan.

Daarnaast heb ik veel ambtsdragers geadviseerd bij complexe persoonlijke situaties binnen kerkelijke gemeenschappen. Een kort verhelderend gesprek bleek vaak voldoende  om weer verder te kunnen. 

Ik heb veel echtparen gesproken die hun relatie een nieuwe kans wilden geven. Het blijkt vaak de moeite waard om te proberen. Soms lukt het ook niet, er is te veel gebeurd. Het is dan zaak om de schade zo veel als mogelijk te beperken.

De waarde van preventieve gesprekken op huwelijksterrein is groot. Goede herinneringen heb ik aan die gespreksavonden waar een aantal echtparen werkte aan hun relatie. Vaak een feest van herkenning, bemoediging en oefening in helder communiceren.

Mijn werkstijl kenmerkt zich door een persoonlijke, uitdagende en respectvolle aanpak. Een beetje gepaste humor en relativering kan nooit kwaad.

Opleiding: hulpverlening, management, mediation.